V2O5 tuottaja uusi teknologia

V2O5 tuottaja uusi teknologia

Model No.︰-

Brand Name︰-

Country of Origin︰-

Unit Price︰-

Minimum Order︰-

Inquire Now

Product Description

V2O5 tuottaja uusi teknologia


Amine vanadiinipentoksidi raaka-aineet, yritys on kypsä tuotantotekniikkaan ja tuotannon laitteet. Olemme keskittyneet tuotantoprosessiin, suunnitella joukko erikoislaitteet, tuotanto pätevän jauhettua vanadiinipentoksidi ja vanadiinipentoksidi hiutale.

Oma yritys Shenyang vanadiini vanadiini Corporation Limited ja Etelä-Korea ovat laitteita sovelluksia. Nyt minun yritys käsittelee yhtiölle totesi seuraavaa:

Jaettu kolmeen erityisiä oikeudellisia prosesseja: (1) Dry (2) deaminase (3) sulaa, tuottaja

Ensinnäkin, ammonium metavanadiittia on kuiva kakku syötetään syöttölaite, jaetaan erityisrahaston kuivausrumpu, kuumaa ilmaa kuivausrumpu sekoitettu materiaali, ammonium metavanadiittia kuivattiin jauheeksi materiaalia peräkkäin. Kuivauksen jälkeen, jauhemateriaali kautta trap jälkeen ansan de dynaaminen kalsinointilaitteesta, ja korkean lämpötilan kaasun kaasu-kiinteä sekoitus ja massan siirto ja pyörivät nopeasti virtaava saavuttaa nopea laskeuman ammoniakkia, oksidatiivisen deaminaatio muodostavat viisi kaksi vanadiinia jauhe ansaan jälkeen ansa siilot, kuljettaa kaasua sulan vanadiinipentoksidi jauhe sulatusuuni valmistettu palaamista tuotantokoneen vanadiumpentoksidi hiutale. Uunien pakokaasu lämmönvaihtimen läpi, yksi osittain kuivaus lämpöä ja osittain kaasun lähetysteho, energian järkevää käyttöä saatu.

Ominaisuuksia

2.1 Materiaali ominaisuudet määritetään ylimielinen kohtuullisen kuivaus kalsinointiin sulaminen, voi tuottaa laadukkaita tuotteita.

2.2 Laite on yksinkertainen, suuri tuotantokapasiteetti, laitteet, jatkuva toiminta, vakaa laatu vakaa vanadiinia elokuvia.

2.3 hyödynnetään energiaa, säästää energiaa, alipaine tehdä voimistelu, sinetöity, eikä pölyä alttiina.

2.4 kalsinointiin nopeasti, jatkuva automaattinen tuotantolinja, yksinkertainen toimenpide.

Product Image